1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar köyler arası futbol şenliği 9
Pazar köyler arası futbol şenliği 9

Pazar köyler arası futbol şenliği 9

Pazar'daki köyler arası futbol turnuvasında yarın oyananacak maçlarla grup maçları tamamlanacak. Sırada final heyecanı var.

A+A-

Pazar 1. Spor Şenliği Köyler arası futbol turnuvasının 9'uncu gününde 4 maçtan üçü oynandı. Günün ilk karşılaşmasında karşılaşması gereken iki takımdan Yemişli köyü sahaya çıkmayınca Derebaşı köyü 3-0 hükmen galip ilan edildi.
Bu gün oynanan diğer 3 karşılaşmanın ilkinde, Sahil köy Orta Irmak köyünü 6-4 mağlup etti. Diğer karşılaşma ise Papatya köyü ile Hamidiye arasında oynandı. Maçı Papatya köyü 6-2 kazandı. Son karşılaşmada ise Dernek köyü Tektaş köyünü 9-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Dokuz gündür devam eden turnuvanın gurup karşılaşmaları 29 Mayıs Salı günü tamamlanacak. Yarı finale kalacak takımlar arasında büyük bir çekişme yaşanıyor. Gruplarda sonucu etkileyecek önemli maçta Pazar günü Sahil köy ile Şentepe köyü karşı karşıya gelecekler. Pazartesi günü ise Suçatı köyü ile Irmak köyü ve aynı gün Subaşı köyü ile Derebaşı köyü arasında oynanacak karşılaşmalar sonucunda yarı finale kalacak takımlar da belli olacak.
Turnuvada yarı final maçları 30 Mayıs Çarşamba günü başlayacak. Yarı final karşılaşmaları 3 gurupta 3 gün sürecek. Yarı final ve final maçının ardından da turnuvanın şampiyonu belli olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum