1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Lipton'da Yüksel, 3. kez ipi göğüsledi
Pazar Lipton'da Yüksel, 3. kez ipi göğüsledi

Pazar Lipton'da Yüksel, 3. kez ipi göğüsledi

Lipton Fidan Pazar Çay Fabrikasında çift liste ile girilen sendika delege seçimlerinde Mustafa Yüksel 3. dönem başkanlığa seçildi.

A+A-

Fabrikada bugün yapılan seçimlerde Mustafa Yüksel ve Tekin Berberoğlu’nun listeleri yarıştı.

lipton4.jpg

188 oyun kullanıldığı seçimlerde Mustafa Yüksel 100 oy alarak 3. dönem başkanlığa seçildi. 1 oyun geçersiz olduğu seçimlerde diğer aday Tekin Berberoğlu ise 87 oy aldı.

lipton3-001.jpg

Tek Gıda İş Sendikası delege seçimlerinde Mustafa Yüksel yeniden başkan seçilirken Muafak Altekin de sendika baştemcislciliği görevine devam etti.

lipton2-002.jpg

3. kez başkan seçilen Mustafa Yüksel delegelere teşekkür ederek, “Lipton Pazar Çay Fabrikası çalışanlarına, bize destek sunan herkese teşekkür ediyorum.  Ayrıca Tek Gıda İş Sendikası Genel Merkez Teşkilatlandırma Genel Sekreteri Sayın İbrahim Ören başkanımıza da teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

lipton1-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum