1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Lise Kavşağında üst üste kazalar!
Pazar Lise Kavşağında üst üste kazalar!

Pazar Lise Kavşağında üst üste kazalar!

Kazaların merkezi haline gelen Pazar Lise Kavşağında üst üste meydana gelen trafik kazaları tepki çekiyor. Vatandaş viyadük isterken bugün meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Karadeniz Sahil Yolu’nun Pazar Fen Lisesi önündeki tepki çeken kavşakta kazalar bitmek bilmiyor.

kaza4-086.jpg

Hemen her gün meydana gelen kazalarda birçok araç kullanılamaz hale gelirken sürücü ve vatandaşlar da can tehlikesi yaşıyor.

kaza3-122.jpg

Bugün akşam saatlerinde yaşanan kazada ise Hasan Yüksel Okutucu idaresindeki 34 ZZ 5884 plakalı kamyonet ile Mehmet Kurt idaresindeki 06 CAM 177 plakalı otomobil kavşakta ışıklar önünde çarpıştı.

kaza2-179.jpg

Otomobil sürücüsü yaralı olarak Pazar Kaçkar Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken her iki araçta da hasar meydana geldi.

okutucu.jpg

Kaza sonrası vatandaşlar Pazar53 kamerasına yaptıkları açıklamada, mutlaka bu alanda tedbir alınması gerektiğine vurguda bulundu. 

..:: Video ::.. ..:: Video ::.. ..:: Video ::.. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
21 Yorum