1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Lisesi mezunları buluştu
Pazar Lisesi mezunları buluştu

Pazar Lisesi mezunları buluştu

Pazar Lisesi mezunlarının düzenlediği buluşma gününde renkli görüntüler ortaya çıktı. Nostaljik buluşma eski öğretmen ve öğrencileri bir araya getirdi.

A+A-

Pazar Lisesi mezunları tarafından organize edilen buluşma gününe yaklaşık 70 kişi katıldı.

Pazar Lisesi’nin unutulmaz öğretmenlerinden tarihçi Metin Atasaral, matematikçi emekli okul müdürü Sadettin Geniş, bedenci İsmail Hakkı Bayraktar ve edebiyatçı Mehmet Yenikurtuluş’un bizzat katıldığı buluşma gününe; işlerinin yoğunluğu nedeniyle gelemeyen Tufan Karadeniz, Vildan Karadeniz ve Öner Çalışkan da mesaj gönderdiler.

Buluşma programının organizasyonunu gerçekleştiren 1990-91 mezunlarından Hayrettin Bozacı, Halil Bul ve Hakan Öztürk’ün konuşmalarının ardından Metin Atasaral ve Sadettin Geniş de söz alarak duygu yüklü kelimelerle, katılanlara; geçmişten geleceğe nostaljik bir gece yaşattılar.

Gecede, eski resimlerden oluşan bir de slayt gösterisi sunuldu.

Programa katılanlar, bu yıl ilkini gerçekleştirdikleri buluşma gününün, önümüzdeki yıllarda; katılımının yükseltilerek, geleneksel hale getirilmesi için bir komite oluşturulmasına karar verdiler.
22524

22525

22526

22527

22528

22529

22530

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
19 Yorum