1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Lisesi Mezunları İstanbul'da buluştu
Pazar Lisesi Mezunları İstanbul'da buluştu

Pazar Lisesi Mezunları İstanbul'da buluştu

Pazar Lisesi 6 Fen C Sınıfı 1982 Mezunları İstanbul’da Pazarlılar Birliği Derneği’ndeki nostaljik buluşmada hasret giderip, geçmişi yad ettiler.

A+A-

Pazar Lisesi 6 Fen C Sınıfı 1982 Mezunlarından Gökhan Bayramoğlu, Cansever Ferah, Sevgi Atabey, Muteber Çırakoğlu, Kenan Sağbaş, Ali Parlak, Erdoğan Parlak ve Hızır İlyas Yamak; İstanbul Kadıköy Pazarlılar Birliği Derneği’nde bir araya gelerek yılların özlemini giderdiler.

lise1.20141116000827.jpg

Aynı sıraları paylaşan ve 32 yıl önce mezun olan sınıf arkadaşlarının nostaljik buluşmasında lise yılları, yaşanan güzel günler ve hatırlar yad edildi.

lise2.20141116000836.jpg

Uzun yıllar sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Pazar Lisesi 6 Fen C Sınıfı 1982 Mezunlarından Gökhan Bayramoğlu, “Bugün İstanbul’da, ilçemizin derneğinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Pazar Lisesi mezunlarının zaman zaman bu mekânda düzenledikleri etkinliklere bir yenisini eklerken, yıllara yenilmeyen arkadaşlığımızı tazeledik. Anılarımızı canlandırdık yeniden. Çok güzel bir program oldu. İletişimin üst seviyede olduğu günümüzde böylesine güzel ve nostaljik programların düzenlenebileceğinden hareket ederek, daha geniş katılımlı organizasyonlarda bir araya gelebileceğimizi konuştuk.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum