1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar M. Akif Pirim Spor Salonunda 23 Nisan coşkusu
Pazar M. Akif Pirim Spor Salonunda 23 Nisan coşkusu

Pazar M. Akif Pirim Spor Salonunda 23 Nisan coşkusu

Pazar M. Akif Pirim Spor Salonundaki 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Sabah Demokrasi meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri, Pazar Mehmet Akif Pirim spor Salonunda, Pazar Veysel Vardal İlkokulu'nun hazırladığı program ile devam etti.

23n15.jpg

Buradaki kutlamaya; Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Garnizon Komutanı Coşkun Yaşar Kurteş, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Tunay, RTEÜ Pazar Ziraat ve Doğa Bilimler Fakültesi Dekan yardımcısı Öğretim Üyesi Dr. Handan Karaoğlu, Pazar meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Adil Bakoğlu, İlçe jandarma komutanı Zeki Alican Tanık, kurum amirleri, STK ve siyasi partilerin temsilcileri ile öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

23n14.jpg

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törenlerde İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, günün anlam ve önemini belirten açılış konuşmasını yaptı. 

Veysel Vardal İlkokulu 2. sınıf öğrencilerinin ‘TBMM Açılışı’ adlı tiyatro gösterisi ve akabinde de ‘Türkiyem’ adlı gösteri sunuldu. 

23n13.jpg

Anasınıfı öğrencilerinin ‘Muhteşem Yüzyıl’ adlı gösterisini 4. sınıf öğrencilerinin ‘Şerit Bayrak’ adlı oyunu takip etti.

4 B sınıfı öğrencisi Havva Korkmaz’ın Dünya Çocuk Bayramı adlı şiiri okumasının ardından 3. sınıf öğrencilerinin ‘Gemiciler’ adlı ront gösterisi sahne aldı.

23n12.jpg

1. sınıf öğrencilerinin ‘El Salla’ adlı gösterisinin ardından 2 A sınıfı öğrencisi Damla Ceylin Sarıbaş, Egemenlik Bayramı adlı şiiri okudu. 

3. sınıf öğrencilerinin ‘Hint Dansı’ adlı gösterisi ve halk oyunları ile program sona erdi.

23n11.jpg

galeri.gif

23n10.jpg

23mn9.jpg

galeri.gif

23n8.jpg

23n7.jpg

galeri.gif

23n6.jpg

23n05.jpg

galeri.gif

23n04.jpg

23n03.jpg

galeri.gif

23n02.jpg

23n01.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız