1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Meydan Parkı Şubat sonunda hazır
Pazar Meydan Parkı Şubat sonunda hazır

Pazar Meydan Parkı Şubat sonunda hazır

Pazar şehir meydanında belediye tarafından yaptırılan meydan parkı inşaatının Şubat ayı sonunda tamamlanması hedefleniyor.

A+A-

Naci Güven
Pazar ilçesinde eski hükümet konağının da bulunduğu alanda yapımına başlanan meydan parkında çalışmalar devam ediyor.

5 bin 800 metrekare alanda devam eden inşaatın erken tamamlanması için hava şartlarına aldırmadan çalışmaların devam ettirildiğini belirten Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, “Belediye olarak ilçede vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerimiz devam ediyor. Vatandaşlarımızın yeşil alan ve park, çocukların ise oyun alanlarından daha çok yararlanması için imkânlarımız dâhilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Meydan parkında yapılacak dinlenme alanları, yeşillikler ve ışıklı havuz ile vatandaşlarımızın boş vakitlerini geçirebilecekleri modern bir park oluşturma gayreti içerisindeyiz. Altyapı çalışmalarının, yeşil alan ve çevre düzenlemesinin kent dokusuna uygun olarak tasarlandığı meydan parkı, inşallah hava şartları da el verdiği sürece, Şubat ayı sonunda halkımızın hizmetine açılmış olacak'' dedi.

meydanparki1.jpg

meydanparki2.jpg

meydanparki3.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
27 Yorum