1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Meydanı bayram namazı için yıkandı
Pazar Meydanı bayram namazı için yıkandı

Pazar Meydanı bayram namazı için yıkandı

Pandemi nedeniyle bayram namazı mesafeli şekilde kılınacak. Pazar Merkez Camii dezenfekte edilirken cemaatin dışarıda namaz kılma ihtimali göz önüne alınarak, cami etrafı da belediye ekipleri tarafından yıkandı.

A+A-

Ramazan Bayramı, Korona virüs tedbirleri kapsamında kılınamazken, kurban bayramının kurallara uyularak kılınacak olması nedeniyle bir dizi tedbir alındı.

dzf2.jpg

Pazar merkez Camii dezenfekte edilerek bayram namazına hazırlanırken, cemaatin mesafeli şekilde namaza duracak olması ve kalabalığın dışarıya taşacağı ihtimali göz önüne alınarak akşam namazının ardından Pazar Belediye ekipleri tarafından cami etrafı köpüklü su ile yıkandı.

dznf1.jpg

Polis tarafından cami etrafındaki yol güzergâhları trafiğe kapatılarak yıkama çalışması başlatıldı. Caminin dört bir tarafı ve meydan civarı komple yıkanırken, sabah namazı ve ardından bayram namazı ve devamında da Cuma namazı için cami ibadete hazır hale getirildi.

Bu arada, Pazar ilçesinde bayram namazı vakti 05.44 olarak açıklandı.

..:: Video ::.. ..:: Video ::.. ..:: Video ::.. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum