1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Meydanında Halk Eğitim etkinliği
Pazar Meydanında Halk Eğitim etkinliği

Pazar Meydanında Halk Eğitim etkinliği

Pazar Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanında Öğrenim Şenliği Etkinliği düzenlendi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Etkinliğe, Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, Belediye Başkan Vekili Ahmet Şen, İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celil Çakıroğlu, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. 

halke4.jpg

Halk Eğitim Müdürü Çakıroğlu etkinliklerle ilgili yaptığı açıklamada, “Bu hafta Halk Eğitim faaliyetlerinin; sportif branşlar, sanatsal branşlar ve meslek ve teknik branşlardan sergileyebildiklerimizi elimizdeki imkânlar ölçüsünde Pazar Demokrasi Meydanında sergiledik. Bu hafta önümüzdeki ve daha sonraki hafta kurslarımızın finalleri olduğu için 6Haziran 2024 Perşembe günü geleneksel yılsonu gösterimizi yapacağız. Bir sonraki hafta perşembe günü kurslarımızda ürettiğimiz ürünlerimizden oluşan defilemizi yapacağız. Pazar halkımızı bütün etkinliklerimize bugünkü öğrenme şenliğimize, haftaya perşembe günü sergimize, ondan sonraki hafta giyim kursları defilemize bekliyoruz.” dedi.

halke3.jpg

halke2.jpg

halke1.jpg

galeri.gif

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız