1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Meydanında toplu sergi
Pazar Meydanında toplu sergi

Pazar Meydanında toplu sergi

Pazar 15 Temmuz Demokrasi Meydanında okullarda yapılan TÜBİTAK 4006 bilim projeleri ile Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar derslerinde öğrencilerin hazırlamış olduğu ürünler sergilendi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Serginin açılışını Pazar Kaymakamı Hamza Özbilgi, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin İnce, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük birlikte gerçekleştirirken, daire amirleri, okul müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar da öğrencilerin eserlerini inceledi.

serg01.jpg

Kurdele kesilmesinin ardından stantları tek tek gezen Kaymakam Özbilgi, öğrencilerden; yaptıkları projeler hakkında bilgi aldı. 

serg02.jpg

Tansiyon ve şeker ölçümü yapan 10 Mart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin bulunduğu standa giden Kaymakam Özbilgi tansiyon ölçümü yaptırdı, serginin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

serg3-019.jpg

serg4-017.jpg

serg8-007.jpg

serg7-010.jpg

serg6-013.jpg

serg5-014.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum