1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar MHP'de ilçe başkanı Biber oldu
Pazar MHP'de ilçe başkanı Biber oldu

Pazar MHP'de ilçe başkanı Biber oldu

31 Mart 2024'de yapılacak mahalli idareler seçimi öncesi belediye başkan aday adaylığı için görevinden istifa eden MHP İlçe Başkanı Bora Haberal’ın yerine Mevlüt Ali Biber atandı.

A+A-

CEVAHİR TOPALOĞLU
Bora Haberal’ın istifasının ardından MHP Genel Merkezi tarafından yeni ilçe başkanı olarak İlçe Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanlığı görevini yürüten Mevlüt Ali Biber atandı. 

İlçe Başkanı olarak atandığını sosyal medya hesabından duyuran Mevlüt Ali Biber yaptığı paylaşımda “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn. Devlet Bahçeli Bey’in takdiri, MHP Rize İl Başkanımız Sn. İhsan Alkan Bey’in tensipleri ile MHP Pazar İlçe Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Görevini layıkıyla yapıp belediye başkan aday adaylığı müracaat ettiği için görevini bırakan saygıdeğer başkanım Bora Haberal Bey’e ilçemiz adına yaptığı çalışmalar ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyor, 31 MART 2024 mahalli idareler ve yerel yönetimler seçimlerinde partimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inancım sonsuzdur. Bu vesile ile şahsım ve teşkilatımla beraber her daim omuz omuza çalışarak seçimin kazananı Milliyetçi Hareket Partisi, Pazar İlçesi ve Cumhur İttifakı olacaktır. Şahsıma gösterdikleri güven ve onurdan dolayı başta Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey ve İl Başkanımız Rize'mizim medari iftiharı Sn. İhsan Alkan Bey’e teşekkür ediyorum. Teşkilatımla beraber devraldığım bayrağı daha yükseklere çıkarmak için çalışacağımı ifade etmek istiyor saygılar sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

biber1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum