1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Milli Eğitim Müdürlüğüne RENK hediyesi
Pazar Milli Eğitim Müdürlüğüne RENK hediyesi

Pazar Milli Eğitim Müdürlüğüne RENK hediyesi

Pazar Kaymakamlığının girişimleri sonucu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bir hizmet aracı kazandırıldı.

A+A-

Pazar Kaymakamsı Selçuk Aslan, kaymakamlığın girişimleri sonucu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bir hizmet aracı kazandırıldığını ifade ederek, "İlçemiz Pazar’da, Belediye sınırları içinde ve 50 köyümüzde faaliyetleri devam eden Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 30 okul ve kurumda; 5583 örgün eğitim öğrencisine ve 3685 halk eğitim kursiyerine hizmet sunmaktadır. Müdürlüğümüz, Milli Eğitim Bakanlığımız görev ve sorumluluklarını İlçemiz genelinde ifa ederken başta Rize’nin Eğitimine Nitelik Kazandırma (RENK) projesi olmak üzere pek çok sosyal, kültürel ve sportif projede mensuplarıyla öncü rol üstlenmektedir. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün özveri ve gayretle yürüttüğü bu hizmetlerde denetim ve koordinasyonun artırılması ile zaman ve kaynakların verimli kullanılmasında ortaya çıkan ulaşım sorununun giderilmesinde Pazar Kaymakamlığımızın öncülük etmesiyle eğitime gönül vermiş, duyarlı hayırseverlerimizin katkılarıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze kapalı kasa kamyonet grubundaki araç, bağış yoluyla tedarik edilmiştir. Resmi iş ve işlemleri tamamlanan araç 22/05/2015 tarihinde Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kurum envanterine kaydı yapılmış ve resmi hizmete mahsus kullanımına başlanmıştır. Eğitim camiasına ve ilçemize hayırlı olması dileklerimizle Eğitim sevdalısı Pazar halkına saygıyla duyururken, aracın tedarikine destek olan hemşehrilerimize teşekkür ederiz." dedi.

renk1-003.jpg

Kaymakam Aslan daha sonra test sürüşünü gerçekleştirdiği aracın anahtarlarını hayırlı hizmetlerde kullanılması dilekleriyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük'e teslim etti.

renk2-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum