1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Milli Eğitim Müdürü Sait Yaşıyan veda etti
Pazar Milli Eğitim Müdürü Sait Yaşıyan veda etti

Pazar Milli Eğitim Müdürü Sait Yaşıyan veda etti

Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Yaşıyan, tayininin Yomra Milli Eğitim Müdürlüğüne çıkması nedeniyle bugün düzenlenen törenle Pazar'a veda etti.

A+A-

Trabzon’un Yomra ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Yaşıyan, veda etti.

Pazar Öğretmenlerevi’nde düzenlenen törene okul müdürleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları katıldı.

mdr3.jpg

Milli Eğitim Şube Müdürü Besim Acar, Müdür Yaşıyan’ın tayini nedeniyle ayrılacak olmasından duydukları üzüntüyü dile getirirken, “Neticede hepimiz ayrılacağız. Kendisinin yapmış olduğu çalışmalar ve hizmetleri burada kalacak. Birlikte çalışmaktan her zaman onur duyduğumuz müdürümüze yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

mdr1.jpg

Pazar’dan ayrılmadığını, görev olarak değişiklik yaşandığını söyleyen Müdür Sait Yaşıyan ise, “Ben zaten buralıyım. Her zaman da burada olacağız inşallah. Milli Eğitim olarak güzel işler yaptığımızı umuyoruz. Birlikte çalıştığımız dönemlerde hakkım olduysa helal ediyor, sizlerden de helallik istiyorum” dedi.

mdr2.jpg

Müdür Yaşıyan’a Şube Müdürü Acar tarafından, milli eğitim camiasına yaptığı hizmetlerden ötürü bir de plaket verildi.

VİDEO EKLENECEK

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum