1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Müftülüğü 4-6 yaş Sahil Kur'an Kursu hizmete açıldı
Pazar Müftülüğü 4-6 yaş Sahil Kur'an Kursu hizmete açıldı

Pazar Müftülüğü 4-6 yaş Sahil Kur'an Kursu hizmete açıldı

4-6 yaş Pazar Merkez Sahil Kur'an Kursu, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak'ın da katılımıyla açıldı.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Eski kaymakamlık binasının Pazar Müftülüğüne tahsisi ile oluşturulan birimde kurulan 4-6 yaş Pazar Merkez Sahil Kur'an Kursu, bugün düzenlenen törenle hizmete açıldı.

kurs1-015.jpg

Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak’ın da katıldığı açılış törenine Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Rize İl Müftüsü İsmail Yalçın, İŞKUR İl Müdürü Hasan Kiraz, AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, MHP İlçe Başkanı Bora Haberal ile projenin başlamasına vesile olan dönemin Pazar Müftüsü Mustafa Düzgüney ve öğrencilerle veliler iştirak etti.

kurs6-009.jpg
  
Kur’anı Kerim tilavetiyle başlayan törende bilgilendirme konuşması yapan Pazar Müftüsü Şükür Küçük, süreci anlatarak, katkıda bulunanlara teşekkür etti.

kurss.jpg

7 sınıf oluşturduklarını ve 5 sınıfın tamamının dolduğunu ifade eden Müftü Küçük, 83 öğrenciye ulaştıklarını ve kayıtların devam ettiğini söyledi.

kurs4-012.jpg

Yine Pazar imam Hatip Ortaokulundan 11 öğrencinin de aynı binada hafızlık eğitimlerini tamamlamakta olduğunu ifade eden Pazar Müftüsü Şükür Küçük, Pazar halkının vereceği desteklerle burada önemli çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi.

kurs5-009.jpg

Kur’an Kursu, Rize İl Müftüsü İsmail Yalçın’ın yaptığı dua eşliğinde hizmete açıldı. 

kurs2-014.jpg

Açılış sonrası misafirlere birimler tanıtıldı.

kurs3-014.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum