1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar MYO'da hummalı çalışma
Pazar MYO'da hummalı çalışma

Pazar MYO'da hummalı çalışma

Pazar kaymakamı Ü. Hüseyin Güney, yenileme çalışmalarının devam ettiği Pazar Meslek Yüksekokulu'nda incelemeler yaptı.

A+A-

Bahçe ve serasında genişletme, yenileme çalışmaları başlatılan Pazar Meslek Yüksekokulu’na bir ziyaret gerçekleştiren Pazar Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, incelemelerde bulundu.




Pazar Meslek Yüksekokulu Müdürü Turan Yüksek, çalışmalar hakkında Kaymakam Güney’e açıklamalarda bulunarak, “Bahçemizde dünya standartlarında, 72 ayrı kalıp bölme yapılıyor. Burada farklı denemeler yapılacak. 10 gün içerisinde çalışmalar tamamlanacak. Yenilenen ve dünya standartlarına uygun hale getirilen seramıza polikarbon kaplama yapılıyor. Bu cama göre çok daha verimli oluyor.” dedi.

32267

Pazar Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney de okulu son ziyaretinden bugüne kadar geçen süre içerisinde önemli mesafeler alındığını görmekten memnun olduğunu belirterek, “Öğrencilerimizin çok daha modern ve gelişmiş bir okulda eğitim almaları çok önemli. Kısa sürede okulumuz önemli mesafeler aldı. Eksiklerimizi de ivedilikle tamamlayarak daha iyi şartlarda eğitim sunulması için gereken desteği sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum