1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar MYO'dan Basa'ya ziyaret
Pazar MYO'dan Basa'ya ziyaret

Pazar MYO'dan Basa'ya ziyaret

Pazar Yüksekokul Derneği ile okul müdürü ve öğretim görevlileri Belediye Başkanı Ahmet Basa’yı makamında ziyaret ederek, destek istediler.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Pazar belediye başkanlığı görevine gelen Ahmet Basa'ya ziyaretler devam ediyor. Pazar'da yeni kurulan ve önümüzdeki dönem eğitime başlayacak olan Pazar Meslek Yüksekokulu'nun Müdürü Yrd. Doç. Turan Yüksek ile öğretim görevlileri Yrd. Doç. Kemal Karabağ ve Yrd Doç. Gülsüm Yaldız, Başkan Ahmet Basa'yı makamında ziyaret ederek başarılar dilediler.

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa'yı makamında ziyaret eden Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doç. Turan Yüksek, Pazar'da yeni kurulan yüksek okul için Başkan Basa'dan destek sözü aldığını söyledi.

Başkan Basa da ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirterek, “İlçemizde bir yüksek okulun açılması bizi son derece memnun etmiştir. Okullarımız bizim geleceğimize şekil veren, neslimizi yetiştiren kurumlar. Onun için de her zaman yanlarında olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum