1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar MYO'ya araç sözü verdi
Pazar MYO'ya araç sözü verdi

Pazar MYO'ya araç sözü verdi

Ankara Yenimahalle Belediye Başkan Vekili Başar Bal, kendisini makamında ziyaret eden Pazarlılar Derneği vasıtasıyla memleketine destek sözü verdi.

A+A-

Ankara Pazarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı TÜGEM Genel Müdür Yardımcısı Bahattin Bozkurt ile Yönetim Kurulu Üyeleri; Başbakanlık Yüksek Denetleme Kurulu Başdenetçisi Abdullah Keskin, Ankara Milli Eğitim İl Müdürlüğü İnşaat Kontrolörü Mehmet Engin, ASKİ memuru Nurettin Bal ve Yenimahalle Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Turan Kütükbaş; Pazar Sessizdere (Papilat) köyünden olan, Ankara Yenimahalle Belediye Başkan Vekili Başar Bal’ı makamında ziyaret ettiler.

28576

Dernek yönetim kurulu adına başkan Bahattin Bozkurt, Ankara Yenimahalle Belediye Başkan Vekili Başar Bal’a, faaliyetleri hakkında bilgi vererek, projelerine destek istedi.

28577

Öncelikle, Pazar Meslek Yüksek Okulu’nun acil ihtiyacı olan 1 adet hizmet aracı için Başkan Vekili Bal’dan yardım isteyen Bozkurt, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda düzenlemeyi düşündükleri geceyle ilgili destek beklentilerini iletti.

28578

Rize’nin Pazar ilçesi Sessizdere (Papilat) köyünden olan Başkan Vekili B. Başar Bal, hemşerilerine her zaman destek olmaktan onur duyacağını ifade ederek, “Memleketimiz adına Ankara’da bu güzel faaliyetleri sürdüren değerleri hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bizler de memleketimizin ihtiyaçlarını karşılama noktasında elimizden geldiğince gayret sarf etmekteyiz ve desteğimizi her daim sürdüreceğiz. Pazar’ımızda yeni faaliyete geçen Meslek Yüksekokulu’nun acil ihtiyaç duyduğu kamyonetin sağlanması için çalışma yapacağım. Ayrıca yine derneğimizin 29 Ekim akşamı düzenleyeceği program için de yer tahsisi ve gerekli ekipman desteği sağlanacak” dedi.

28579

Ankara Pazarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Bahattin Bozkurt, Başkan Vekili Bal’a teşekkür ederek, “Pazarlılar olarak Sayın Başkan Vekilimiz Başar Bal ile gurur duyuyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı birlik ve beraberlik içerisinde memleketimizin sesini Ankara’da en gür şekilde duyurmak üzere el birliğiyle çalışacağız.” dedi.

28580

Ankara Pazarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği başkan ve Yönetim Kurulu üyelerini çok sıcak ve samimi bir ortamda ağırlayan Ankara Yenimahalle Belediye Başkan Vekili Başar Bal, işadamı sıfatının yanı sıra CHP Yenimahalle teşkilatında üst düzey görevlerde bulundu. Halen Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi de olan Bal; yüksekokul mezunu, evli ve 2 çocuk babası.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum