1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZAR PAZAR OLALI BÖYLE ŞOV GÖRMEDİ!
PAZAR PAZAR OLALI BÖYLE ŞOV GÖRMEDİ!

PAZAR PAZAR OLALI BÖYLE ŞOV GÖRMEDİ!

Aralarında; albay, polis, hâkim, savcı, doktor ve hatta çöpçü bile vardı. Tam 49 motosikletli adama Pazar'da muhteşem bir karşılama yapıldı...

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Aralarında Türk Chopper Motosiklet Kulübü Genel Başkanı Ali Rıza Uygur ve grup koordinatörü Bursa İl Başkanı Albay Talat Sünnetçioğlu’nun da bulunduğu 20 ayrı ilden toplam 49 motosiklet tutkunu, Marmaris’ten başlayıp çıktıkları Karadeniz turu kapsamında geldikleri Rize’nin Pazar ilçesinde tulum ile karşılandılar.

motor6.jpg

Pazar şehir merkezinde bir tur attıktan sonra Belediye Meydan Parkı’nda toplanan ve aralarında polis, albay, pilot, öğretim görevlisi profesör, doktor, hâkim, savcı gibi değişik sektörlerden üyelerin de bulunduğu 49 motosiklet tutkununu, burada Kaymakam Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Ahmet Basa, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, STK temsilcileri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu karşıladı.

motor1.20130814022018.jpg

20 ayrı kentten biraraya gelerek 5 bin kilometrelik tur için yola çıkan ve ilginç kıyafetleriyle dikkatleri üzerine çeken motosiklet kulübü üyelerinin etrafında bir anda geniş bir kalabalık oluştu.

Meydanda toplanan Pazarlı vatandaşlar, kulüp üyelerinin yaklaşık 85 bin TL’ye varan değerdeki birbirinden ilginç model ve değişik marka motosikletlerini inceleyip fotoğraf çekildiler.

motor2.20130814022042.jpg

Grup koordinatörü ve Türk Chopper Motosiklet Kulübü Bursa İl Başkanı Albay Talat Sünnetçioğlu, aynı zamanda Pazar’ın eniştesi olduğunu ifade ederek, “Türk Chopper, Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın da en aktif motosiklet kulübüdür. Aramızda değişik sektörlerden üyelerimiz var. Biz her sene, büyük sürüş adı altında etkinlik düzenleriz. Yaklaşık 5 bin kilometreden oluşan bir mesafeyi kat ederiz. 20 ilde örgütlüyüz. Ankara’da toplanıp Karadeniz turuna çıktık. Batum’a kadar gidip geri döneceğiz. Bugün Pazar’a geldik ve Karadeniz’in çayını yani Laz serumunu içeceğiz. Bu kalabalık ve ilgi bizi de memnun etti.” dedi.

motor3.20130814022059.jpg

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan ise, Türk Chopper Motosiklet Kulübü üyelerine ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek çiçek takdim etti.

motor4.20130814022119.jpg

Meydanda tulum eşliğinde oynanan horona katılan motosiklet tutkunları da pazarlı vatandaşlarla bol bol fotoğraf çekildiler.

motor5.jpg

Pazar’da gördükleri ilgiden bir hayli memnun kaldıklarını ifade eden Türk Chopper Motosiklet Kulübü üyeleri, geldikleri gibi yine motorlarıyla aynı anda şov yaparak ilçeden ayrıldılar.

Ekip üyelerinin, Gürcistan’ın Batum şehrine kadar gittikten sonra aynı güzergahtan dönüş yapacakları ve bu arada da başta Ayder olmak üzere bölgedeki tarihi ve doğal güzelliklere sahip mekanlarda konaklayacakları belirtildi. 

fotogaleri.gif

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum