1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar RAM’da ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti
Pazar RAM’da ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti

Pazar RAM’da ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti

Pazar Rehberlik Araştırma Merkezi, 6 ilçeye yönelik, öğrenci ve yetişkin her yaştan bireye ücretsiz psikolojik danışmanlık ve rehberlik alanında hizmet veriyor.

A+A-

Pazar Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Murat Dereci, Pazar İlçesi Kaymakamlık Hizmet Binası’nda; alanında uzman personelleriyle Çayeli, Pazar, Ardeşen,  Fındıklı, Çamlıhemşin ve Hemşin ilçelerine yönelik, öğrenci ve yetişkin her yaştan bireye ücretsiz psikolojik danışmanlık ve rehberlik alanında hizmet verdiklerini ifade ederek, “Depresyon, anksiyete, duygu durum bozuklukları, sosyal fobi, dikkat eksikliği ve hiperaktivite, teknoloji bağımlılığı, aile içi iletişim problemleri, psikososyal koruma, önleme ve krize müdahale hizmetleri, öğrencilere yönelik akademik başarısızlık, okula uyum problemleri, sınav kaygısı, kariyer danışmanlığı, meslek seçimi alanlarında eğitim danışmanlığı, ailelere ihtiyaç duyduğu konularda bilgi vermek ve gerekli becerileri kazandırmak amacıyla aile rehberliği hizmetleri gibi birçok alanda psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmeti sunulmaktadır. Randevu sistemi ile hizmet veren Pazar Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nden psikolojik danışmanlık ve rehberlik alanlarında destek almak isteyen bireylerin 0464 612 56 56 numaralı telefondan randevu almaları yeterli olacaktır.” dedi.

ram1-002.jpg

ram3-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum