1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Sağlık Meslek Lisesi'nden hemşirelere jest
Pazar Sağlık Meslek Lisesi'nden hemşirelere jest

Pazar Sağlık Meslek Lisesi'nden hemşirelere jest

Dünya Hemşireler günü dolayısı ile Pazar 10 Mart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Sağlık Meslek Lisesi) idarecileri, Pazar Kaçkar Devlet Hastanesi sağlıkçılarını ziyaret ederek ikramda bulundu.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Pazar 10 Mart MTAL Müdürü Mustafa Öner Hatırnaz, Müdür Yardımcısı Hızır Ömer Telatar ve Okul Öğretmenleri Pazar Kaçkar Devlet Hastanesinde çalışan Hemşirelerin Hemşireler Gününü kutladı.

hems5-011.jpg

Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, zor dönemdeki çalışmalarından dolayı salgın zamanında manevi destek sağlamak amacı ile sağlık çalışanlarını ziyaret ettiklerini ifade ederek, özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletip, Pazar Kaçkar Devlet Hastanesinde çalışan hemşirelerin gününü kutladı.

hems4-012.jpg

Pazar 10 Mart MTAL Müdürü Mustafa Öner Hatırnaz da yaptığı konuşmada, “Bu zor süreçte göstermiş oldukları çalışmanın yanında, bizler okulda öğrencilerimize işin teoriğini anlatıyoruz. Öğrencilerimiz hastaneye staja geliyor, uygulama kısmını sizler gösteriyorsunuz. Sizler sayesinde okulumuz öğrencilerinin geleceğin Türkiye’sinde hizmet edecekler. Hemşireler gününüz kutlu olsun. Okulumuzun ikramını kabul ettiğiniz için de teşekkür ederiz” dedi.

hems2-020.jpg

Pazar Kaçkar Devlet Hastanesi Hemşiresi Şirin Bekiroğlu da İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Pazar 10 Mart MTAL okul idareci ve öğretmenlerine Hemşireler gününde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Bekiroğlu, “Sağlık çalışanlarının işlerinin çok zor olduğu bu süreçte bize destek oldunuz, moral verdiniz. Çok sağ olun, çok teşekkürler.” şeklinde konuştu.

hems1-025.jpg

..:: VIDEO ::.. ..:: VIDEO ::.. ..:: VIDEO ::.. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum