1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Sivil Havacılık MTAL'e yeni laboratuvar
Pazar Sivil Havacılık MTAL'e yeni laboratuvar

Pazar Sivil Havacılık MTAL'e yeni laboratuvar

Havalimanı inşaatı devam eden Pazar'da kurulan Pazar Şehit Murat Naiboğlu Sivil Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de hızla büyüyor.

A+A-

Pazar Şehit Murat Naiboğlu Sivil Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Halil Çırak okulda kurulan uçak sistemleri laboratuvarının öğrencilerin eğitimine büyük katkı sağlayacağını ifade ederek, “Okulumuzda uçak sistemleri laboratuvarı hizmete girdi. İçerisinde uluslararası SHY- 147 havacılık eğitimlerinin yapılması için gerekli uçak sistemi eğitim setleri bulunan laboratuvar; uçak yangın algılama ve önleme eğitim seti, uçak oksijen sistemi eğitim seti, uçak elektrik sistemi eğitim seti, uçak dijital tip yağmur ve buz önleme sistemi eğitim seti, uçak iniş takımı ve fren eğitim seti, uçak ful sistem yakıt eğitim seti, uçak radar eğitim seti, uçak gösterge eğitim setleri ve eğitim materyallerinden oluşan Laboratuvarın kurulumu yapılmış ve eğiticilerin eğitimi tamamlanmıştır. Bununla birlikte havacılıkla ilgili 11 laboratuvar da aktif hale getirilmiştir. Laboratuvarın yapımında bize destek olan başta Sayın Kaymakamımız Ayhan Terzi ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nimet Büyük olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

havacilik12.jpg

havacilik11.jpg

havacilik10.jpg

havacilik9.jpg

havacilik8.jpg

havacilik7.jpg

hvacilik6.jpg

havacilik5.jpg

havacilik4.jpg

havacilik3.jpg

havacilik2.jpg

havacilik1.jpg

..:: Video ::..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum