1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar Spor Şenliği'nde kort tenisi
Pazar Spor Şenliği'nde kort tenisi

Pazar Spor Şenliği'nde kort tenisi

Pazar 4. Spor Şenliği kapsamında ilk defa düzenlenen Kort Tenisi yarışmasında bayanlarda Dr. Tuğba Atasaral şampiyon oldu.

A+A-

Naci GÜVEN
Pazar Kaymakamlığı ve Pazar Belediyesi'nin ortaklaşa tertiplediği Pazar 4. Spor Şenliği kapsamında Mehmet Akif Pirim Kapalı Spor Salonu’nda, Kaymakam Ümit Hüseyin Güney ve Belediye Başkanı Ahmet Basa'nın da katıldığı kort tenisi yarışmalarında bayanlar finali yapıldı.

Diğer yarışmalara oranla oldukça kalabalık izleyici önünde oynanan maçta finalistler izleyicilere kort tenisinden güzel örnekler sundular.

30141

Geçen yılın Rize birincisi Merve Berber ile Arhavi’de yapılan turnuvanın birincisi Tuğba Atasaral arasında oynanan final maçını Dr. Tuğba Atasaral, 6–2, 4–6 ve 6-3’lük set sonuçlarıyla 2–1 kazanarak şampiyon oldu.

30142

Şampiyon Dr. Atasaral, kazandığı başarılarda spor hocalığı da yapan babası Metin Atasaral'ın büyük katkıları olduğunu ve onun sayesinde şampiyonluklar yaşadığını söyledi.

30143

Aynı gün erkekler Kort Tenisi müsabakası, Arhavi bölgesinden Ediz Numanoğlu ile Pazar’dan Erdinç Yangın arasında oynandı. Çekişmeli geçen maçı; 3–6, 6–4 ve 7-5’lik set sonuçlarla 2–1 önde tamamlayan Ediz Numanoğlu kazandı. 

30144

Erkekler kategorisindeki diğer maçta Mehmet Yarıkan, Kenan İslam’ı; her iki sette de 6-4 yenerek müsabakayı 2–0 kazandı.

Yarışmalara erkeklerde Pazartesi günü 2 karşılaşmayla devam edilecek. İlk karşılaşma saat 18.30’da Lütfü Kobal ile Ediz Numanoğlu, ikinci karşılaşma ise 19.30’da Murat Kurtoğlu ile Serkan Başgül arasında oynanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum