1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar spora doyacak
Pazar spora doyacak

Pazar spora doyacak

''Amatör Spor Haftası'' etkinlikleri bu yıl 3-9 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek

A+A-

Her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen ''Amatör Spor Haftası'' etkinlikleri bu yıl 3-9 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

spor2-013.jpg

Hafta boyunca hazırlanan programlar doğrultusunda çeşitli spor branşlarında farklı yaş gruplarına yönelik faaliyetler düzenlenecek.

Spor Dolu Hafta 3 Ekim 2022 yapılacak yürüyüşle başlayacak. Mehmet Akif Pirim Spor Salonu önünde başlayacak olan yürüyüş Demokrasi Meydanında sona erecek. Ardından judo, karate, tekvando, güreş, basketbol gösterileri ve çeşitli sportif faaliyetler düzenlenecek. 

paz7halilkaya.jpg

Pazar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Kaya "Amatör Spor Haftası boyunca düzenlenecek faaliyetlerle 7’den 77’ye her yaştan bireyin amatör bir ruh, profesyonel bir anlaşıla spor yapmasına teşvik edilmesini hedefliyoruz" dedi.

spor1-014.jpg

Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası, veteranlar futbol maçı ve diğer  branşlarda düzenlenecek müsabakalar ile hafta boyunca devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız