1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar TSO Başkanı Çakır'dan yüksekokula arazi desteği
Pazar TSO Başkanı Çakır'dan yüksekokula arazi desteği

Pazar TSO Başkanı Çakır'dan yüksekokula arazi desteği

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Pazar Meslek Yüksekokuluna, Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır tarafından arazi tahsis edildi. 

A+A-

Pazar İlçesi Kirazlık Mahallesi fabrika arkası mevkiinde bulunan ve içerisinde çaylık arazinin olduğu taşınmaz, özellikle Meslek Yüksekokulunda bulunan Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi Programı öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından uygulama arazisi olarak kullanılacağı ve öğrencilerin de uygulamalı programlarını bu arazide yapma imkânı bulacağı ifade edildi.

araz3-001.jpg
 
Pazar Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencilerinin eğitim öğretim, bilimsel çalışma, deneme ve uygulama arazisi olarak kullanacağı arazinin tahsis protokolü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Pazar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Adil Bakoğlu ile Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır arasında imzalandı. 

araz2-001.jpg

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır tarafından üniversiteye tahsis edilen tarım arazisinde öğrenciler; çay toplama, çay budama, gübreleme ve bakım işlemleri gibi tüm uygulamaları çaylık arazide yapma imkanı bulacak, bu konuda almış oldukları teorik eğitimlerini uygulamalı olarak görerek bilgi ve görgülerini geliştirme imkanına sahip olacağı vurgulandı.

araz1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum