1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar TSO Başkanı Neşet Çakır hızlı başladı
Pazar TSO Başkanı Neşet Çakır hızlı başladı

Pazar TSO Başkanı Neşet Çakır hızlı başladı

Önceki hafta yapılan Pazar Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde başkan seçilen Neşet Çakır, çalışmalara hızlı başladı.

A+A-

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirerek, oda ile ilgili temaslarda bulundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüşen Başkan Çakır, daha sonra eski Rize Milletvekili Abdülkadir Kart ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Ömer Arısoy ile de bir araya geldi.

nesetcakir-002.jpg

İlçedeki ticaret erbabının talep ve beklentileriyle ilgili temaslarda bulunan Çakır, gerçekleştirilen görüşmelerle ilgili açıklamalarda bulundu. 

tobb.jpg

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan özellikle ‘Nefes Kredisi’ ve yeni Pazar TSO Hizmet Binası konularında destek istediğini ve olumlu karşılık aldığını söyleyen Başkan Çakır, eski Rize Milletvekili Kart ile yaptığı görüşmede ise 
yapımı Pazar ilçe sınırları içerisinde devam eden havalimanı inşaatıyla ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

Pazar esnafının bu havalimanının tozunu yutmasına rağmen ticari olarak yeteri kadar faydalanamadığı noktasındaki şikâyetleri Kart’a aktardığını söyleyen Başkan Neşet Çakır, bu konuda olumlu bir dönüş başlayacağını söyledi.

arisoy.jpg
 
Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Ömer Arısoy ile de bir araya geldiklerini ifade ederek, Ankara temasları hakkında şu bilgileri verdi:

vid1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum