1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar TSO'dan Kasırga'ya teşekkür plaketi
Pazar TSO'dan Kasırga'ya teşekkür plaketi

Pazar TSO'dan Kasırga'ya teşekkür plaketi

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, yeni hizmet binasının devri konusunda destek sunan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fahri Kasırga'ya teşekkür plaketi verildi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar Vergi Dairesinin taşınmasıyla atıl kalan binanın, Pazar Ticaret ve Sanayi Odası'na devrinde katkı sunan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fahri Kasırga, bugün Pazar TSO’ya bir ziyaret gerçekleştirdi.

ksr1.jpg

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa’nın da hazır bulunduğu ziyarette Pazar TSO Başkanı Neşet Çakır ve Meclis Başkanı Turan Karahan tarafından Kasırga’ya teşekkür plaketi sunuldu.

ksrg2.jpg

Başkan Çakır, “Fahri abimiz bu binanın Milli Emlak’tan alımı konusunda çok büyük destek verdi. Bizleri yalnız bırakmadı. Pazar’a Ticaret ve Sanayi Odası’nı kazandırmak için elinden geleni esirgemedi. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bizleri de bugün ziyaret ederek şereflendirdi. Kendisine saygılar sunuyorum.” dedi.

Başkan Çakır’a teşekkür eden Kasırga ise, “Eğer Pazarlı hemşehrilerime, Pazar esnafımıza bir katkım olduysa bundan mutluluk duyarım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum