1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar TSO'dan koronavirüs fırsatçılarına sert tepki
Pazar TSO'dan koronavirüs fırsatçılarına sert tepki

Pazar TSO'dan koronavirüs fırsatçılarına sert tepki

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı neşet Çakır, koronavirüs salgınını fırsata çevirerek aşırı fiyatlarla ürün satışı yapan firmaların takip altına alınarak bunlarla sert şekilde mücadele edileceğini söyledi.

A+A-

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır yaptığı yazılı açıklamada, "Korona virüsü salgını nedeniyle, piyasada oluşan fiyat artışları karşısında Pazar Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı disiplin mekanizmalarını çalıştıracağımızı ve bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi bir kez daha buradan kamuoyuna duyuruyoruz. Herkes bilmeli ki vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız ve takipçisi olacağız. Tüketicilerimizin de bu konuda bizleri bilgilendirmesini arz ederiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum