1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar TSO'dan Malatya'ya yardım malzemesi yola çıktı
Pazar TSO'dan Malatya'ya yardım malzemesi yola çıktı

Pazar TSO'dan Malatya'ya yardım malzemesi yola çıktı

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başlatılan yardım kampanyalarında, Pazarlı vatandaşlar tarafından verilen eşyalar bir dolu minibüs olunca deprem bölgesine yeniden araç kaldırıldı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar'da toplanan yardım malzemeleri, deprem bölgesi Malatya'ya gönderildi.

tso-001.jpg

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet çakır, depremin ardından Elazığ ve Malatya bölgesi için başlatılan çalışmalarda daha önce topladıkları malzemeleri deprem bölgesine ulaştırdıklarını ifade ederek, “Pazarlı vatandaşlarımız gerçekten bu konuda büyük duyarlılık gösterdiler. Her kampanya duyurumuzda yardımlarını bize ulaştırdılar. Biz de araçlarla bu malzemeleri Elazığ ve Malatya’ya ulaştırdık. Kampanya sona ermesine rağmen yardımlar kesilmedi ve vatandaşlarımız tarafından sonradan gelen yardımları da toparlayıp bir minibüs malzemeyi yeniden toparlayıp Malatya’ya gönderiyoruz. “ dedi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum