1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar TSO'nun yeni hizmet binasını TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu açacak
Pazar TSO'nun yeni hizmet binasını TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu açacak

Pazar TSO'nun yeni hizmet binasını TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu açacak

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni hizmet binası TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da katılımıyla açılacak.

A+A-

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır, çalışmaları hakkında Paza53 kamerasına açıklamalarda bulundu.

Başkan Çakır, Pazar Ticaret ve Sanayi Odası olarak yeni yönetimle iş başına geldikleri anda çalışmalara başladıklarını ifade ederek, “İlk olarak dar bir mekânda sıkışmış olan hizmet yerimizin, daha kullanışlı, ulaşılabilir ve ferah bir ortama taşınmasını gündemimize aldık. Önceki hizmet binamız yeterli değildi. Vergi Dairesinin yeni Kaymakamlık Binasına taşınması ile boşalan yere talipli olduk. Burasını geniş bir tadilattan geçirip Pazar Ticaret ve Sanayi Odamızın yeni hizmet binası olarak hazır hale getirdik. Pazar Ticaret ve Sanayi Odası olarak Pazar ilçemize bu yeni hizmet binasını kazandırmış olduk.  İnşallah 13 Temmuz Cumartesi günü saat 13.00’de TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla Pazar TSO’nun yeni hizmet binasını açacağız. Pazarlı hemşehrilerimizi ve üyelerimizi açılışımızda yanımızda görmek istiyoruz.” dedi.

nesetcakir1.jpg

Başkan Çakır, Pazar TSO olarak ilçede bir hareketlilik sağlanması için değişik projelerin takipçisi olduklarını ve ilerleyen günlerde bunları kamuoyu ile paylaşacaklarını da sözlerine ekleyerek, “16-19 Temmuz tarihleri arasında Pazar Ticaret ve Sanayi Odası olarak Girişimcilik Eğitim Kursu verilecek. Bu kursa müracaatlar 8 Temmuz’da başlayıp 10 Temmuz günü sona erecek. İŞKUR’a şahsen müracaat edilmesi gerekiyor. KOSGEB’e ise internet üzerinden müracaat edilebiliyor. Bizler ilçemizin kabuğunu kırarak ismi gibi iyi bir Pazar olması için mücadele veriyoruz. Esnafımız, vatandaşımız, akil adamlarımız ile bir bütünlük içinde hareket etmek durumundayız. Önümüzdeki günlerde kurmayı planladığımız konsey ile de ilçemizin sorunlarına parmak basıp çözüm noktasında çalışmalarımız olacağını ifade etmek istiyorum. Hep birlikle çalışarak ilçemizin bir hareketlilik yakalaması için mücadele vereceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum