1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Ülkü Ocağında yeni Başkan Ziya Ak
Pazar Ülkü Ocağında yeni Başkan Ziya Ak

Pazar Ülkü Ocağında yeni Başkan Ziya Ak

Pazar Ülkü Ocağı Başkanlığında devir teslim töreni düzenlendi.

A+A-

Pazar Ülkü Ocakları Başkanı Cemil Köse görevini Ziya Ak’a devretti. Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim’le yapılan devir teslimin ardından Köse, herkesten helallik istedi ve teşekkür etti. 

ulku1-005.jpg

Pazar Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’ndaki devir teslim törenine Rize Ülkü Ocakları Başkanı Sadık Kandemir, Pazar MHP İlçe Başkanı Bora Haberal, ilçe Ülkü Ocakları Başkanları ve çok sayıda ülkücü katıldı.

ulku2-003.jpg

Görevi devreden Cemil Köse yaptığı konuşmada, “Hepiniz bu akşam Ocak Başkanlığı görevimi devretme merasimine hoş geldiniz. Şeref duyarak yaptığım ocak başkanlığım süresince hep beraber iyi ve kötü günlerimiz oldu. Bu yaşanılan süreçte benimle beraber yol arkadaşlığı yapan bütün kardeşlerimin haklarını helal etmesini istiyorum. Benden yana varsa bütün teşkilata hakkım helaldir. Bundan sonraki süreçte Ülkücü Hareket olarak lider, doktrin ve teşkilatımıza sahip çıkacağımıza, yeminimize her zaman sadık kalacağımıza ve yeni ocak başkanımız olan Ziya Ak’ın her daim yanında olacağımıza hepinizin huzurunda söz veriyorum. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Varlığımız, Türk varlığına armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene! Allah Türkü korusun ve yüceltsin.” dedi. 

ulku3-004.jpg

Cemil Köse’nin konuşmasının ardından, Pazar Ülkü Ocakları Başkanlık görevine getirilen Ziya Ak, yaptığı teşekkür konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Sayın dava arkadaşlarım, Cemil Köse Başkanın tertemiz bıraktığı bayrağı bugün teslim alıyorum ve daha yükseklere taşımak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız. Bugüne dek yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kendisine şükranlarımızı bir borç bilir, teşekkür ederiz. Bugünden itibaren ülkücü harekete ve Türk Milletine hayırlı gençler yetiştirip topluma faydalı insanlar kazandıracağıma hepinizin huzurunda söz veriyorum. Türk Milletinin tarihten getirdiği teşkilatlı yapılanmasını örek alan Ülkü Ocakları, gençliğe önem veren, milli ve manevi değerleri onlara aktarmayı ilke edinen bir sivil toplum kuruluşudur.  Hepinize bu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum.”

ulku4-002.jpg

Konuşmaların ardından Ülkü Ocakları Rize İl Başkanı Sadık Kandemir tarafından Ülkü Ocakları Pazar İlçe Başkanlığında devir teslim gerçekleştirildi.

ulku5-002.jpg

Yeni başkan Ziya Ak, 2014’de Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programından mezun oldu. 2016’da da Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Hukuk Bölümü Adalet programından ve 2020’de de Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Kick boks hakemi ve antrenörü olan Ziya Ak Evli ve 1 çocuk babası.

ulku6-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum