1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Ülkü Ocakları’ndan Türkeş’e vefa
Pazar Ülkü Ocakları’ndan Türkeş’e vefa

Pazar Ülkü Ocakları’ndan Türkeş’e vefa

Alparslan Türkeş’in 103. doğum yılı anısına Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin başlattığı kampanya kapsamında Pazar ilçesinde de 103 fidan dikildi.

A+A-

Pazar’daki fidan dikme törenine Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa da katılırken kendi adına bir adet karayemiş fidanı dikti.

fdn1-003.jpg
 
Fidan dikme töreninde konuşan Rize Ülkü Ocakları Başkanı Sadık Kandemir, “81 ilde Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey adına fidan dikme çalışmalarını başlatmış bulunuyoruz. Bu çalışma kapsamında Pazar Ülkü Ocağımızın görev üstlenmesiyle Pazar’da Naci Atabey parkında hem ülkücü şehitlerimiz hem merhum başbuğumuz Alparslan Türkeş hem de liderimiz Doktor Devlet Bahçeli Ülkü Ocakları genel başkanı ve genel merkez yöneticilerimiz ile Rize’de 15 Temmuz şehitlerimiz adına fidan dikimimizi gerçekleştirdik. Bu anlamda Pazar’ın önde gelen büyükleri adına da Pazar Ülkü Ocağımız onları unutmayarak fidan diktik. Bu tür faaliyetler Ülkü Ocakları bünyesinde her dönem yapılmaktadır.” dedi.

fdn3-002.jpg

Pazar Ülkü Ocağı Başkanı Ziya Ak da düzenlenen etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “4 Nisan 1997 tarihinde hayatını kaybeden ve bütün Türk milletini yasa boğan Milliyetçi Hareket Partisinin kurucu genel başkanı Alparslan Türkeş’in 103’üncü doğum günü için bugün “Her genç bir fidan, her fidan bir hayat” sloganıyla başbuğumuzun fidanlarını parkımıza diktik. Fidan dikiminde farkındalık oluşturmak suretiyle yöremize uygun meyve ağacı dikmek istedik. Bu doğrultuda Karayemiş meyvesinde karar kıldık. Herkese hayırlı olsun.” diye konuştu.

fdn2-004.jpg

fdn4-002.jpg

fdn5-002.jpg

fdn6-002.jpg

..:: Video ::.. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum