1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar ve Ardeşen'i birleştiren açılış
Pazar ve Ardeşen'i birleştiren açılış

Pazar ve Ardeşen'i birleştiren açılış

Pazar İlçesi Kirazlık Sahil bölgesinde gerçekleştirilen projenin mimarlık ve satış ofisinin açılışına Pazar ve Ardeşen'den çok sayıda davetli katıldı.

A+A-

BHS Mimarlık Ofisi'nin açılışı, Pazar ve Ardeşen’den çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti. 

bhs1.jpg

Kirazlık Mahallesi Liman Karşısında devam eden 100 dairelik iki blok inşaatın bitişiğinde kurulan BHS Mimarlık ve Paluri İnşaat Satış Ofisi’nin açılış kurdelesini; Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Başkan Yardımcısı Dursun Güneş, AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, Ardeşen önceki dönem Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel birlikte kesti.

bhs4.jpg

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, bu bölgedeki yapılaşma ve yeni açılan iş yerlerinin ticari hareketliliği gösterdiğini ifade ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

bhs5.jpg

Hakan Gültekin de açılışta yaptığı konuşmada; Ardeşen ve Pazar’dan çok sevdiği dostlarının ortaya koydukları bu birliktelikten mutluluk duyduğunu ifade etti.

bhs2.jpg

İşletme sahiplerinden Mimar Beyzanur Küçük, eğitim hayatı boyunca çeşitli mimari ve tasarım projelerinde yer aldığını belirterek, “Temel tasarım eğitimiyle başlayarak konut tasarımından spor tesisleri tasarımına, otel tasarımlarından müze tasarımlarına kadar birçok projemiz oldu. Şantiye stajından inşaat yapım aşamalarına kadar katkılarda bulundum. Eğitim hayatıma devam ederken İstanbul, Trabzon ve Rize’de çeşitli inşaatlarda stajlar yaptım. Ofis stajını Trabzon’da yaparken de yine Trabzon’da çeşitli ofislerde çalışmalara katıldım. Yaklaşık 1 yıl Rize’de mimari ofislerde çalışma hayatına devam ederken birçok projeye de katkı sunma fırsatı buldum. Bugün kendi ofisimi açmış olmanın mutluluğuyla, meslek hayatımda yeni bir adım daha atarak bölgemize hizmet etmeyi amaçlıyorum. Hedefimiz alışılmışın dışında, modern yapılar tasarlamak. ‘Ben bina tasarlamıyorum, yaşam alanları tasarlıyorum’ cümlesini kendime esas almaktayım.” dedi.

bhs6.jpg

Açılışın ardından davetlilere ikramda bulunularak, proje ve çalışmalar hakkında bilgi verildi.

bhs7.jpg

bhs3.jpg

..:: Video ::.. ..:: Video ::.. ..:: Video ::.. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum