1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar Zaferspor Rize 2. Amatör'de ligin tozunu attırıyor!
Pazar Zaferspor Rize 2. Amatör'de ligin tozunu attırıyor!

Pazar Zaferspor Rize 2. Amatör'de ligin tozunu attırıyor!

Kurulduğu sezon, katıldığı Rize 2. Amatör Lig'de fırtına gibi esen Pazar Zaferspor, Rize Filizçayspor'u da mağlup etti. Böylece, 4'üncü maçını da kazanan Zaferspor, liderlik koltuğunu sağlama aldı.

A+A-

ABDULLAH UZUN
Pazar Zaferspor kendi evinde karşılaştığı Rize Filizçayspor’u 3–0 yenerek oynadığı 4 maçta 4. galibiyetini alarak puanını 12’ye çıkardı ve liderlik koltuğunu sağlama aldı.

Rize 2. Amatör Kümede mücadele eden Pazar Zaferspor 4. maçını da 3–0 gibi farklı bir skorla kazanarak puanını 12’ye çıkardı.

Pazar sentetik çim sahada oynanan maçı kalabalık bir seyirci topluluğu izlerken oturma gruplarının dahi olmadığı statta genç yaşlı ayakta ve toprakta oturup maç izlemek zorunda kaldı. Maçı Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı da takip etti.

Stat: Pazar Sentetik Çim Sahası
Pazar Zaferspor: Uğur, Murat Kiraz, (Nurettin), Caner Çakır, Murat Parmak, Bayram, Sinan, Fevzi (Mücahid) Selim, Sercan, Bahadır, Murat Kılıç
Filizçayspor: Sinan, Ahmet, Turgay, Kaan, Ramazan, Serdar, M.Serdar, Mehmet Can, Muhammet, Mahsun, Murat
Goller: Dk 5 ve26 Murat Kılıç, dk. 79 Sercan (Zaferspor)
Kırmızı kart: Dk. 50 Selim Karahan (Zaferspor)

İlk yarıda 5 ve 26. dakikalarda Murat Kılıç’ın attığı goller ile soyunma odasına 2–0 önde giden Zaferspor 2. yarıda Sercan ile 79. dakikada 3. golü buldu.

Maçın 50.dakikasında Selim Karahan Kırmızı Kart görerek Zaferspor’u 10 kişi bırakırken maç 3–0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona erdi.

Konuk ekip Filizçayspor son dakikalarda Serdar ile penaltı atışından yararlanamadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum