1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Ziraat Fakültesi'nde yeni dönem
Pazar Ziraat Fakültesi'nde yeni dönem

Pazar Ziraat Fakültesi'nde yeni dönem

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Pazar Ziraat Fakültesi Dekanlığına Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Akbulut atandı.

A+A-

Prof. Dr. Fatih Seyis’in görev süresinin sona ermesinden sonra Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Pazar Ziraat Fakültesi Dekanlığına, fakültenin Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi, Prof. Dr. Mustafa Akbulut atandı.

mustafaakbulut3.jpg

Yeni görevine başlayan Prof. Akbulut’a, Pazar Üniversite Derneği Başkanı Sadık Hür ve yönetim Kurulu Üyeleri Halit Savaş ile Hızır Tonyalı, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

akbulut1.jpg

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren RTEÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Akbulut, Pazar’da Meslek Yüksekokulu ve devamında Ziraat Fakültesinin kuruluş zamanından bugüne kadar görevde olduğunu ifade ederek, yabancılık çekmeden ve konulara vakıf bir şekilde hizmete başladığını söyledi.

mustafaakbulut2.jpg

Prof. Akbulut, geçmişte görev alan ve hizmet noktasında emek veren herkese teşekkür ederek, kendisinin de bu anlamda çıtayı daha da yükselterek görev yapacağını kaydetti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum