1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Ziraat Fakültesi'nde yenileme töreni
Pazar Ziraat Fakültesi'nde yenileme töreni

Pazar Ziraat Fakültesi'nde yenileme töreni

RTEÜ Pazar Ziraat Fakültesi'nde yapımı tamamlanan çevre düzenlemesinin açılışı gerçekleştirildi.

A+A-

Tarımsal eğitimin başlamasının 177. yıldönümü nedeniyle ve Ziraat Fakültesinde bir süredir devam eden çevre düzenlemesi çalışmaları nedeniyle "Tarımsal Eğitimin 177. Yıldönümü ve Çevre Düzenlemesi Töreni" düzenlendi. 

fak2-006.jpg

Törene, RTEÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Mete Avcı, Pazar Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Erbaş, Pazar Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Güneş, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Akbulut, Pazar İlçe Emniyet Müdürü Mesut Demirdaş, Pazar Müftüsü Recep Şahan, Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç, Rize Ziraatçılar Derneği Başkanı Müfit Akman, siyasi parti ve STK temsilcileri, öğretim elemanları, öğrenciler ve üniversite personeli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından üniversitenin tanıtım filminin izlendiği törende protokol konuşmaları yapıldı.

fak1-006.jpg

Plaket ve belge takdiminin ardından davetlilerle birlikte çevre düzenlemesi yapılan alana geçilerek kurdele kesimi ile açılış yapıldı. Yöresel müzik ve tulum eşliğinde horonlar oynadı ve çevre düzenlemesi yapılan alan, misafirlerle gezildi. 

fak4-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum