1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi ilk mezunlarını verdi
Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi ilk mezunlarını verdi

Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi ilk mezunlarını verdi

4 yıl önce eğitime başlanan Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesinde ilk mezunlar kep attı. Pazar Meslek Yüksekokulu'nun da 5. mezunlarını verdiği ortak mezuniyet töreninde renkli görüntüler ortaya çıktı.

A+A-

CENGİZ TAVLI
Pazar53 -
Recep Tayyip Erdoğan Üniversite Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi ile Pazar meslek Yüksekokulu öğrencilerinin mezuniyet töreni fakülte salonunda gerçekleştirildi.

mez1-002.jpg

Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi bu yıl 21 öğrenci ile ilk mezunlarını verirken Meslek Yüksekokulunda ise 38 öğrenci ile 5. mezuniyet sevinci yaşandı.

mez2.jpg

Fakülte çok amaçlı salonunda gerçekleşen mezuniyet törenine RTEÜ Rektör Yardımcısı İstiklal Yaşar Vural, Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Gökhan Abay ile Ardeşen Turizm Fakültesi Dekanı Ali Sait Albayrak da iştirak etti.

mez3-001.jpg

Meslek Yüksekokulu 1’incisi Derya Nar Şahinbaş ve Fakülte 1’incisi Elif Türeci’nin konuşmalarının ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversite Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Fatih Seyis yaptığı konuşmada, “Mezun olan öğrencilerimiz için asıl hayat şimdi başlıyor. Burada hayatınızın önünü açacak bilgilerle donandığınızı düşünüyoruz. Bundan sonra toplumda kendinizi ispat edebileceğiniz mesuliyet alacağınız bir hayat var önünüzde. Bugün mezun oldunuz gidiyorsunuz. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olarak kapımız her zaman sizlere açık olacaktır. Sizlerin de yolu, bahtı açık olsun” dedi.

mez4-001.jpg

Mezun olan öğrencilere belgeleri protokol tarafından verilirken tören mezuniyet andının içilmesi ve kep atma etkinliği ile son buldu. (pazar53.com)

mez5-001.jpg

galeri.gif

vid1.jpg


PAZAR ZİRAAT VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İLK... paylaşan: pazar53

mez7-001.jpg

mez8-001.jpg

galeri.gif

mez9.jpg

mez10.jpg

mez11.jpg

mez12.jpg

galeri.gif

mez13.jpg

mez14.jpg

mez15.jpg

galeri.gif

mez16.jpg

mez17.jpg

mez18.jpg

galeri.gif

mez19.jpg

mez20.jpg

mez21.jpg

mez22.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum