1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar53 bölge basınına referans
Pazar53 bölge basınına referans

Pazar53 bölge basınına referans

Kaliteli ve ciddi yayıncılık anlayışıyla yöresel habercilikte ses getirmeye devam eden pazar53, bölge basınının haberlerine de referans olmaya devam ediyor.

A+A-

Pazar53, kaliteli ve ciddi yayıncılık anlayışıyla yöresel habercilikte ses getirmeye devam ediyor. Ulusal kanalların bölge haberlerinde bir çok kez kaynak gösterdiği pazar53, bölgedeki basın yayın kuruluşlarının da referansı olmaya devam ediyor. Trabzon basının önde gelen yayın kuruluşu Ekspres Gazetesi bugünkü sayısında Pazar53 web sitesinin Rize Milletvekilleri ile ilgili anketini 1. sayfadan haber yaptı. Sitemizdeki “Rize Milletvekillerinin hangisi en çok çalışıyor?” başlıklı anket ve sonuçları üzerinde yorum yapan gazete, “Bölgenin önde gelen haber sitesi pazar53.com tarafından yapılan ankette Rizelinin Meclis’teki vekilleriyle barışık olmadığı gözlendi. Her 3 vekili de beğenmeyen katılımcılar Rize için en fazla çalışan Vekil sıralamasında en başa hiçbiri şıkkını çıkardı! 2 binden fazla kişinin oy kullandığı site anketinde A.Kadir Kart’a yüzde 16.14, İmdat Sütlüoğlu’na yüzde 7.59, İlyas Çakır’a da yüzde 14.08’lik oy çıktı. Hiçbiri şıkkı ise yüzde 62.19 oldu” şeklinde haberi verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız