1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar’a eğitim yatırımları geliyor
Pazar’a eğitim yatırımları geliyor

Pazar’a eğitim yatırımları geliyor

Pazar Atatürk Lisesi yıkılarak yerine yenisi yapılıyor. 3 bin 500 metrekare alanda yeni bir Halk Eğitim binası yapımı kararlaştırıldı. Öğretmenevi ödeneği de tamam.

A+A-

Ak Parti Pazar ilçe başkanı Dr. Ahmet Basa ilçede yapılacak olan yeni yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
Ahmet Basa yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İlçemiz Kirazlık mahallesinde yapımı devam eden Öğretmenevi inşaatı ödenek yetersizliğinden tamamlanamamıştı. Şimdi ise ödeneğin tamamı Rize Milli Eğitim Müdürlüğü emrine gönderildi. İnşaat yılsonuna kadar tamamlanacaktır. Bakanlıktan ihale emri talimatı bekleniyor. Önümüzdeki gün de ihalesi yapılacaktır. Ayrıca Pazar Atatürk Lisesi yıkılarak yerine Toki tarafından aynı yerde 32 derslikli yeni bir okul yapılması programa alındı. Mevcut lisemiz Katori mevkiindeki Anadolu Lisesi’ne taşınacak ve yeni lise inşaatı da kısa sürede tamamlanacaktır. Yine Kapalı Spor Salonu yanında 3 bin 500 metrekare alanda yeni bir Halk Eğitim Binası yapımı programa alındı. 5 kat ve 1 konferans salonundan oluşacak şekilde yapılacak olan Halk Eğitim Binası 2008 yılı sonunda tamamlanacak.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum