1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar’a LET’S GO bayii açıldı
Pazar’a LET’S GO bayii açıldı

Pazar’a LET’S GO bayii açıldı

Samsun, Trabzon ve Rize’nin ardından Pazar ilçesinde de LET’S GO giyimin fabrika satış mağazası hizmete açıldı. 2 katlı mağaza fiyatlarıyla da iddialı.

A+A-

LET’S GO Giyim bayii Pazar’da Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz tarafından hizmete açıldı.
Tan ailesi tarafından ilçede faaliyete sokulan mağazanın açılışına Ak Parti Pazar İlçe Başkanı Ahmet Basa, Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın, Şoförler Odası Başkanı Ekrem Kılıç ile daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Eski Tadım Lokantası’nın olduğu 2 katlı binada hizmet verecek olan Tan Giyim Mağazası’nda sadece LET’S GO markalı ürünler satılacak.

İşletme sahipleri, geniş ürün yelpazesi ile kalite ve güveni ön plana alan LET’S GO markasının fabrika satış mağazasını Pazar’da hizmete açmaktan gurur duyduklarını belirterek bay, bayan ve çocuk giyiminde her mevsime uygun çeşitleri müşterilerine sunacaklarını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
19 Yorum