1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar’da taşımacılığa kalite geliyor
Pazar’da taşımacılığa kalite geliyor

Pazar’da taşımacılığa kalite geliyor

Pazar Minibüsçüler Kooperatifi ilginç bir karar aldı. Yolculara kibar davranılmasını esas alan yeni uygulama, şoförlere bakın ne zorunluluk getiriyor!

A+A-

Taşımacılıkta yeni sayfa
Pazar 24 No’lu Minibüsçüler Kooperatifi Yönetim Kurulu’nun almış olduğu karar gereği, bundan böyle sürücüler yolculara, “Günaydın, iyi akşamlar, hayırlı günler” şeklinde nazik ifadelerle hitap edecekler.
Daha çok yüksek sesli arabesk müzik, koltuk sayısından çok yolcu alınması ve gayri kibar davranışlarla eleştiri konusu edilen minibüs esnafının almış olduğu Yönetim Kurulu Kararı yeni bir sayfa olarak değerlendirildi. Rize’de il, ilçeler, köy ve mahallelere taşımacılıkta tek alternatif olan minibüsçüler ayrıca öğrenci servislerinde de görev alıyorlar.
 
Konforlu hizmet sunulacak
Pazar 24 No’lu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Osman Yüksel alınan Yönetim Kurulu kararıyla daha iyi hizmet vermeyi amaçladıklarını belirterek, “Minibüsçülerimizle hep beraber halka hizmet vermeye çalışıyoruz. İlçemizde daha çağdaş bir şekilde taşımacılık yapacağız. Yönetim kurulunda almış olduğumuz karar ile sürücülerimizden yolculara karşı daha nezaketli, güven verici ve güler yüzlü olmalarını istedik. Ayrıca araçlarına sabahleyin binen yolculara muavin ve sürücülerimizin “Günaydın, hoş geldiniz” denmesi kararını aldık. Böylece artık Pazar’da ki minibüs şoförleri yolcularını “Günaydın veya iyi akşamlar” diyerek son derece nezaketli bir şekilde karşılayacaklar” dedi.
Şikâyetler değerlendirilecek
Başkan Yüksel, Pazar halkına en iyi hizmeti sunmak istediklerini de kaydederek, “Biz elimizden gelen tüm imkânlarımız doğrultusunda iyi hizmet vermeye çalışıyoruz. Hata ve eksiklerimiz de mutlaka olabilir. Bu doğrultuda yolcularımızdan gelen şikâyetlerin tümünü değerlendiriyoruz. Üzerimize düşen görevleri yapmaya çalışıyoruz. Bu yönde daha profesyonel görünüm kazanarak Pazar halkına en iyi hizmeti vermek için çaba sarf ediyoruz. Söz verdiğimiz gibi şeffaf ve dürüst hizmet anlayışımız devam ettireceğiz” diye konuştu. (Naci GÜVEN)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum