1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'a TSO ve TOBB destekli okul
Pazar'a TSO ve TOBB destekli okul

Pazar'a TSO ve TOBB destekli okul

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası'nın girişimleri sonucu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından ilçede yeni bir okul yapımına karar verildi.

A+A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katkılarıyla Pazar ilçesinde yeni bir okul inşa edilecek.

neset3.jpg

Konuyla ilgili basın açıklamasında bulunan Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır, “Eğitime yatırımı, geleceğe yapılan en büyük yatırım olarak gören Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na yapmış oluğum ziyaret sırasında, ilçemize bir okul yapma sözü almış bulunmaktayım." dedi.

neset1-002.jpg

Okul inşaatıyla ilgili gerekli çalışmaların başladığını kaydeden Başkan Çakır, "İlçemizde yapımına söz verilen okul için Sayın Kaymakamımız Mustafa Akın, Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Basa ve Sayın Milli Eğitim Müdürümüz Nimet Büyük; desteklerini esirgemeyeceklerini söylediler. En kısa zamanda hazır olan alanda temel atma töreni bizzat Genel Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile gerçekleşecektir. Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ve yönetim kurulu üyeleri ile tüm Pazar halkı adına TOBB camiasına ve Sayın Genel Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. İlçemize yapılacak her türlü yatırımın takipçisi ve destekçisi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

neset2-001.jpg

Okulun, daha önce Kaymakamlık Binasına taşınan eski Pazar Askerlik Şubesi’nin olduğu alanda inşa edileceği öğrenildi.

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
18 Yorum