1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZAR'A YENİ EMNİYET BİNASI
PAZAR'A YENİ EMNİYET BİNASI

PAZAR'A YENİ EMNİYET BİNASI

Pazar'da 500 metrekarelik alan, yeni emniyet müdürlüğü binası için Rize Emniyet Müdürlüğüne tahsis edildi.

A+A-

Pazar ilçesinde emniyet müdürlüğü için yeni bina yapılması konusunda varılan mutabakatın ardından Rize İl Özel İdaresine ait olan eski Pazar Devlet Hastane yanındaki 504 metrekarelik alan, satışından vazgeçilerek Pazar Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası yapılmak üzere tahlis edildi. 

emn1-005.jpg

Gazhane olarak bilinen alan, bir süre önce Rize il Özel İdaresi tarafından satışa çıkarılmıştı.

rasimcorbaci-002.jpg

Konuyla ilgili bilgi veren İl Genel Meclisi Üyesi ve Emlak Komisyon Başkanı Rasim Çorbacı, “Satış kararı alınan yarım dönümlük bu alan, İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün ihtiyacı hasıl olduğu için karar değişikliği ile kendilerine tahsis edildi. Pazar Emniyet Müdürlüğü binası uzun zamandır hizmet veriyordu. Artık tadilat da yeterli olmadığı ve ihtiyaca cevap veremediği için yeni  bina kararı alındı. Biz de bu anlamda Rize İl Genel Meclisinde satışına karar verilen bu arazinin emniyete tahsis edilmesini uygun bulduk. Karar alındı ve ilçemize yeni güzel bir emniyet binası kazandıracağız inşallah.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum