1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarcılar, eylemi sürdürüyor!
Pazarcılar, eylemi sürdürüyor!

Pazarcılar, eylemi sürdürüyor!

Dün eylem başlatan Rizeli pazaryeri esnafı, Başbakan Erdoğan'ın sorunlarını çözeceğine inanıyorlar. Eylemi sürdüren protestocular Başbakan'ı bekliyor!

A+A-

Dilek ASLAN - Rize belediyesinin dolgu sahasında bulunan pazaryerlerini yıktırdığını ve kendilerine söz verilen pazaryerinin kapalı otoparka dönüştürüldüğünü öne sürerek dün protesto başlatan pazarcı esnafı eylemlerine Başbakan Erdoğan ile görüşünceye kadar devam edeceklerini söylediler.
Rize Pazarcılar Derneği Başkanı Yavuz Koçan Belediye Başkanı Halil Bakırcı’nın dertlerine çare olamadığını belirterek, “Sayın Başkan her TV ye çıktığında bizi işgalci ve benzeri söylemlerle itham ediyor. Bizler işgalci değiliz. Ekmek parası için mücadele veren, dükkânları elinden alınmış ve sıkıntıları dikkate alınmayıp sokağa terkedilmiş pazarcı esnafıyız. Sayın Bakırcı vergi vermediğimizi belirtiyor.65 dernek üyemizin yarısı boşta olmasına rağmen vergi mükellefliği devam etmektedir. Diğerleri de çaresizlikten vergi kayıtlarını ya kapatmış ya da durdurmuşlardır. Belediye başkanımız ‘ben söz vermedim’ diyor ama bana projeyle gelin diyor. Demek ki bu durumun sorun olduğunu kendisi de kabul ediyor. Mensubu olduğu parti yetkilileri hiçbir şekilde mağdur edilemeyeceğimizi söylemişlerdi. Ama onların da gayretleri boşa çıkmıştır. Şimdi soruyoruz. Sayın Belediye Başkanımız bu partiden Belediye Başkanı olmadı mı? Belediye Başkanımız çirkin görüntüden bahsediyor. Rize’de yaşayıp da Rize’nin güzelleşmesini kim istemez ki! Biz de o görüntüden memnun değildik. Ama bu bizim ayıbımız değildir. Dünya lideri olan Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ın memleketinde modern bir pazaryeri yapılamamıştır. Bunun takdirini halkımıza bırakıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum