1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da 15 Temmuz şehitleri için hatıra ormanı
Pazar'da 15 Temmuz şehitleri için hatıra ormanı

Pazar'da 15 Temmuz şehitleri için hatıra ormanı

Pazar Aktepe Okulunda Şehit Ömer Halisdemir ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına hatıra ormanı oluşturuldu

A+A-

Orman Haftası kapsamında, Pazar Aktepe İlk/ ortaokulu tarafından 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in anısına okul bahçesinde adını taşıyan hatıra ormanı oluşturuldu.

orm1-001.jpg

Programa Kaymakam Coşkun Öztürk, Belediye Başkanı Ahmet Basa, İlçe Jandarma Komutanı Zeki Alican Tanık, Orman İşletme Müdür V. Kezban Öztürk, Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Ataman, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

orman1.jpg

Aktepe İlk/Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Deniz Altınbaş tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ve öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ile devam eden program, Aktepe Camii İmam Hatibi Hüseyin Bar tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan dua ile son buldu.

orman2-001.jpg

Programın ardından açılışı yapılan hatıra ormanına Kaymakam Coşkun Öztürk, Belediye Başkanı Ahmet Basa ve İlçe Jandarma Komutanı Zeki Alican Tanık tarafından fidan dikildi.

orman3-001.jpg

orman4-001.jpg

orman5-001.jpg

orman6-001.jpg

orman7-001.jpg

orman8.jpg

orman12-001.jpg

orm11.jpg

orm10.jpg

orm9.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum