1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar’da 19 Mayıs coşkusu
Pazar’da 19 Mayıs coşkusu

Pazar’da 19 Mayıs coşkusu

Pazar’da 19 Mayıs Atatürk' ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103’üncü yıl dönümü, törenlerle kutlandı.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Törenler saat 10.30’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı'na Pazar Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğünün çelenk sunumuyla başladı.

bayr3-014.jpg

Buradaki tören, Türk Bayrağının göndere çekilmesi ile saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından sona erdi.

bayr10-008.jpg

Çelenk sunma Programına, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, protokol üyeleri, daire amirleri, siyasi parti ve STK başkanları, okul müdürleri ile öğrenciler katıldı.

bayr9-008.jpg

Kutlama töreni ise Pazar Mehmet Akif Pirim Spor Salonu’nda İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük’ün günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başladı. Ardından Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerinin gençliğe hitabe, gençliğin Ata’ya cevabı, 19 Mayıs konulu şiir okunması, 19 Mayıs konulu kompozisyonun okunması, sportif gösteriler, ödül töreni ve resim sergisinin gezilmesiyle tören son buldu. 

bayr1-013.jpg

bayr2-013.jpg

bayr4-013.jpg

bayr5-010.jpg

bayr6-011.jpg

bayr7-010.jpg

bayr8-010.jpg



Salondaki kutlamada Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, İlçe Garnizon Komutanı Hava Üsteğmen İhsan Erdemir ve Belediye Başkanı Ahmet Basa, halkı ve öğrencileri selamlayarak bayramlarını kutladı.

galeri.gif

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum