1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da 3 bin 485 kaçak sigara
Pazar'da 3 bin 485 kaçak sigara

Pazar'da 3 bin 485 kaçak sigara

Rize'nin Pazar ilçesinde Jandarma tarafından yapılan kontrollerde, Sarp Gümrük'ten giriş yapan 4 ayrı araçta toplam 3 bin 485 kaçak sigara ele geçirildi.

A+A-

Sarp Gümrük Kapısı yolgeçen hanına döndü! Sigara fiyatlarının yükselmesiyle gümrük kapılarından yurda kaçak yollarla sokulan sigara sayısında da büyük bir artış yaşanıyor.

Sarp Gümrük Kapısı’ndan nasıl geçtiği anlaşılamayan binlerce kaçak sigaralar, polis ve jandarmanın operasyonlarıyla ele geçiriliyor.

Pazar ilçesinde Karadeniz Sahil Yolu, Ocak Köyü kavşağında Pazar İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan yol kontrol ve arama çalışmasında, Sarp Sınır Kapısı’ndan giriş yapan 4 ayrı yolcu otobüsünde toplam 3 bin 485 adet kaça sigara ele geçirildi.

Operasyonlarda 2’si Gürcistan uyruklu biri Samsun diğeri de Elazığ doğumlu 4 kişi, gözlem altına alınarak haklarında yasal işlem yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum