1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencileri büyüledi
Pazar'da 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencileri büyüledi

Pazar'da 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencileri büyüledi

Pazar Müftülüğü 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencilerinin Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Salonundaki gösterileri katılımcıları büyüledi.

A+A-

ALİ AKYILDIZ
Pazar Müftülüğü ile Cami Derneği tarafından açılan ve 64 öğrencinin 4 sınıfta eğitim aldığı 4-6 yaş Kur’an Kursu’nda eğitim gören minikler, Pazar RTEÜ Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Salonu’nda muhteşem bir gösteriyle velilerin karşısına çıktılar.

kurs2-005.jpg

Kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşen programda 4-6 yaş arası minikler okudukları Kur’an-ı Kerim ve ilahilerle adeta salonu mest ettiler.

kurs6-003.jpg

Mustafa Kot Hocanın sunumuyla gerçekleşen programda açılış konuşmasını yapan Pazar Müftüsü Mustafa Düzgüney, Sahil Camii altında 64 öğrencinin eğitim aldığı kursla ilgili bilgi vererek, “Burada kursa yoğun bir talep söz konusu olmuştur. Kursa yapılan başvuruların sadece yarısını değerlendirebildik.  İnşallah yapacağımız çalışmalarla talepleri karşılama sıkıntısını önümüzdeki dönemlerde ortadan kaldıracağız. Minik yavrularımızın bugün burada aldıkları eğitim sonrası sunacakları gösteriyi hepimizin ilgiyle izleyeceğine şüphem yok. Bu kursun açılmasında emeği geçen önceki müftümüz, cami derneğimiz ve katkı sağlayan tüm Pazarlı hayırsever ve girişimcilerimizden Allah razı olsun. Bugün görüyoruz ki çok büyük bir hizmet sunmuşlar.” dedi.

kurs5-003.jpg

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan’ın eğitimci eşi de veli olarak katıldığı programda yaptığı konuşmada, burada verilen eğitimin kendi çocuğu üzerindeki etkisini bizzat gördüğünü ifade ederek, kursu düzenleyen ve devam ettiren herkese müteşekkir olduğunu söyledi.

kurs1-006.jpg

Program, kurs öğrencisi miniklerin Kur’an-ı Kerim, ilahi, ezber hadis ve dualar okumasıyla devam etti.

galeri.gif

video1.png

kurs8-003.jpg

kurs7-003.jpg

galeri.gif

kurs4-005.jpg

kurs3-005.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
25 Yorum