1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da 6 ilçeye hizmet veren RAM'a ziyaret
Pazar'da 6 ilçeye hizmet veren RAM'a ziyaret

Pazar'da 6 ilçeye hizmet veren RAM'a ziyaret

Pazar'da temaslarda bulunan Rize Milletvekili, eski Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Pazar dahil 6 ilçeye hizmet veren o kurumu ziyaret etti.

A+A-

Eski Gençlik ve Spor Bakanı, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak; Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız, Rize İl Genel Meclisi Başkan vekili Rasim Çorbacı, İl Genel Meclisi Üyesi Recep Üst, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük ile birlikte 2019 yılı içerisinde Pazar Kaymakamlık hizmet binasında açılan ve Pazar, Çayeli, Ardeşen, Fındıklı, Çamlıhemşin ile Hemşin ilçelerine psikolojik danışmanlık, rehberlik ve özel eğitim alanlarında hizmet vermekte olan Pazar Rehberlik ve Araştırma Merkezini (RAM) ziyaret etti.

ram3-001.jpg

Merkezde çalışan personellerle yapılan sohbetin ardından kurum müdürü Murat Dereci merkezde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

ram2-001.jpg

ram4-001.jpg

ram1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum