1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da 750 ton kömür dağıtılacak
Pazar'da 750 ton kömür dağıtılacak

Pazar'da 750 ton kömür dağıtılacak

Pazar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi bin aileye toplam 750 ton kömür dağıtılacak.

A+A-

Naci GÜVEN - Pazar Kaymakamlığı, kış hazırlıklarına yazdan başladı. Bu kış ihtiyaç sahiplerine verilmesi düşünülen 750 tonluk kömürün dağıtımına başladıklarını ifade eden Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda kayıtlı daha önce tespitleri yapılan ihtiyaç sahibi bin aileye guruplarına göre 500, 750 ve bin kilo kömür verileceğini söyledi.

İlk etapta çuvallanmış 30 ton kömürün dağıtımına başladıklarını söyleyen Kaymakam Sezgin, “Otomasyon sistemiyle verimli bir dağılım yapmayı hedefledik. Bu anlamda ilk etap 30 ton kömürün dağıtımı için işlem tamamlandı. Kalan 720 ton kömürü de kışa aylarına kadar ihtiyaç sahiplerine sevk etmiş olacağız. Vakfımız, ihtiyaç sahiplerine kömür yardımı dışında diğer hizmetleri de planlı bir şekilde devam ettiriyor” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum