1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da 8 işçi için kura çekildi
Pazar'da 8 işçi için kura çekildi

Pazar'da 8 işçi için kura çekildi

Pazar’da 8 geçici mevsimlik işçinin alınacağı işe 266 kişi başvurdu. İşçi alımı, kura çekimiyle gerçekleştirildi.

A+A-

NACİ GÜVEN
Rize’nin Pazar ilçesinde Pazar SS 53/8 Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nin Hemşin yolu üzerinde yeni yaptırdığı çok amaçlı salonda çalıştırılmak üzere alınacak 8 işçi için yapılan iş duyurusuna 266 kişi başvuruda bulundu.

3 erkek 5 bayan personelin mevsimlik işçi olarak alınacağı iş için 96 erkek 170 bayan, Pazar Belediyesi Kültür ve Düğün Salonu’nda noter huzurunda yapılan çekilişe katıldı.

36749

Pazar SS 53/8 Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Adnan Akkaya, amaçlarının şeffaf bir kura olduğunu belirterek, “Hiçbir şaibeye yer vermemek adına noter huzurunda bir çekiliş yaptık. Müracaatlarda en önemli kriterimiz sadece ortaklarımızın müracaatlarını almamız oldu. Yoğun bir ilgi oldu ancak biz alınacak personelleri mevsimlik işçi statüsünde asgari ücret karşılığında çalıştıracağız.” dedi.

36750

Yapılan kura çekiminde işe girmeye hak kazananların listesi ise şu şekilde oldu: Yeter Telatar, Faize Azaklı, Beyhan Türkücü, Fatma Dursun, Neşe Çatan, Muhammet Kurkut, Muhammet Soral ve Ahmet Bayraktutan.

36751

36752

36753

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum